Äänentoistokaiutin

JBL PartyBox 710 -bilekaiutin voidaan helposti kuljettaa juhlapaikalle tunnelmaa nostattamaan. Se tarjoaa korkealaatuisen 800 W tehoisen JBL Original Pro Sound -äänen sekä upean dynaamisen valoshown. Yhdistä laitteesi bilekaiuttimeen joko langattomasti tai langallisesti, ja hallitse musiikintoistoa JBL PartyBox -mobiilisovelluksen välityksellä.

JBL Original Pro Sound

Koe suosikkimusiikkisi tuottamat värähdykset ja huikaisevan korkealaatuinen äänentoisto.

Dynaaminen valoshow

Luo hämmästyttävä audiovisuaalinen kokemus dynaamisen valoshown avulla. Se synkronoi värit musiikin tahtiin, ja tarjoaa mahdollisuuden kustomoitavien strobojen ja valokuvioiden hyödyntämiseen.

Mikrofoni- ja kitaraliitännät

Esittele musikaalisia lahjojasi soittamalla kokonaan uutta musiikkia. Yhdistä mikrofoni ja sähkökitara erillisten liitäntöjen välityksellä, ja soita omaa musiikkiasi korkealaatuisella ja puhtaalla äänentoistolla.

Kuuntele haluamaasi musiikkia

Yhdistä bilekaiuttimeen esimerkiksi kannettava, tabletti, älypuhelin tai iPod langattomasti Bluetooth-yhteyden avulla, ja nauti korkealaatuisesta äänentoistosta ilman kaapeleita. Voit kuunnella musiikkia myös suoraan USB-muistitikulta, tai yhdistää laitteesi langallisesti äänikaapelin avulla.

Vuokrahinta: 65 e/vrk, lisäpäivät 35 e/vrk. Hinnat sis.alv 24 % ja toimituksen Mikkelin kaupunkialueella.

Tee varaus oheisella lomakkeella