Höyrypesuri / Höyrypuhdistin

Kärcher SC 5 Premium – Malliston tehokkain höyrypuhdistin.

Suuri teho ja monipuoliset ominaisuudet tekevät SC 5 Premiumista malliston lippulaivan 4,2 barin höyrypaineella, höyryn kosteuden säädöllä ja pikatäytöllä. Se puhdistaa kodin kovat pinnat hygieenisesti ilman kemikaaleja ja poistaa 99,99% kotioloissa tavanomaisista bakteereista.

Höyryn puhdistava vaikutus saavuttaa myös hankalat raot ja kulmat, joihin rätillä on hankala ylettyä ja irrottaa pinttyneen ja rasvaisen lian vaivattomasti. Monipuolisten varusteiden avulla on mahdollista puhdistaa tehokkaasti esim. laattapinnat, kaakelisaumat, vesihanat, pesualtaat, liesitasot, rosteripinnat jne. Ergonominen Comfort Plus lattiasuutin tuottaa tarkan puhdistustuloksen ja tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden.

VapoHydro-toiminnon avulla höyryn kosteutta voidaan säätää ja lian voi huuhdella pois kuumalla vedellä esim. kylpyhuonetta ja saunaa siivotessa. Höyryn voimakkuus on joustavasti säädettävissä käyttökohteen ja tarpeen mukaan. Kaksoissäiliö pikatäytöllä mahdollistaa veden lisäämisen lennosta työskentelyn lomassa.

Höyrypesuri on myös oiva työväline esim. remontointiin jossa täytyy poistaa vanhoja tapettipintoja tai muita liimattuja materiaaleja!!!

Toimitamme koneet tarvittaessa Mikkelin kaupunkialueelle vuokrahintaan ja edullisesti lähialueillekin!

Vuokrahinta: 30€ / vrk / lisäpäivät 15€ / vrk. Hinnat sis. alv 24%.

Tekniset tiedot

Työsuoritus per säiliö (n.) (m²) 150
Lämmitysteho (W) 2200
Maks. höyrypaine (bar) 4,2
Johdon pituus (m) 6
Lämmitysaika (Min.) 3
Säiliötilavuus (l) 0,5 / 1,5
Jännite (Ph/V/Hz) 1 / 220 – 240 / 50
Paino (ilman varusteita) (kg) 6
Mitat (p x l x k) (mm) 439 x 301 x 305

Tee varaus oheisella lomakkeella