Painepesuri Kärcher

K 7 PREMIUM FULL CONTROL PLUS

Suorituskykyinen letkukelallinen painepesuri tehoa ja laatua arvostavalle kotikäyttäjälle. Työpaineen valinta tapahtuu helposti pesukahvan painikkeilla. Työsuoritus: 60 m²/h. Itseimevä.

Jämerä K 7 Premium Full Control Plus painepesuri tarjoaa aktiiviselle tehokäyttäjälle roimasti pesutehoa. Työpaineen säätö tapahtuu näppärästi pesukahvan painikkeista, ja havainnollinen näyttö auttaa valitsemaan ihanteellisen tehoasetuksen käyttökohteen mukaan.

Portaattomasti säädettävä korkeapaine viuhkasuihku, pyörivä pistesuihku ja pesuaineen levitys matalapaineella ovat kaikki valittavissa vaivattomasti samasta suihkuputkesta valitsinta kiertämällä. 10 metrin paineletku mahdollistaa laajan toimintasäteen ja sulavaliikkeinen letkukela auttaa pitämään korkeapaineletkun siististi järjestyksessä. Matalan painopisteen ansiosta pesuri pysyy tukevasti pystyssä käytön aikana. 60-asteisen syöttöveden käyttö on mahdollista.

Vuokrahinta: 35,00 e / vrk, lisäpäivät 20,00 e / vrk. Lisälaite 10e / vuokraus. Hinnat sis. alv 24%

Lisälaitteita painepesuriin

Teleskooppi-suihkuputki

Teleskooppisuihkuputkella (1,2 – 4 m) on helppo puhdistaa vaikeasti tavoitettavat kohteet. Kätevä olkahiha helpottaa käyttöä, integroitu ergonomisesti säädettävä pesukahva lisää käyttömukavuutta. Painoltaan kevyt vain 2 kiloa. Kätevä varusteiden bajonettikiinnitys.

Putkenaukaisuletku 15m

Putkenaukaisuletku avaa tukkeutuneet viemärit ja sadevesikourut. Neljä suutinta vetävät letkua eteenpäin putkessa ja avaavat tukoksen. Letkussa on merkinnät, joten on helppo seurata letkun etenemistä. Soveltuu myös salaoja ja sadevesiputkien huuhteluun.

Tee varaus oheisella lomakkeella