Yamaha Venture Multi Purpose

Sporttisen tehokas, kaksisylinterinen, 499 cc:n Genesis-nelitahtimoottori

Pippurisen Genesis®-moottorin tehokas vääntö takaa hyvän kiihtyvyyden. Kevyt kampiakseli tehostaa kierrosherkkyyttä ja vastapainot takaavat tasaisen käynnin. Olivatpa olosuhteet millaiset tahansa, digitaalinen moottoriohjaus ja polttoainesuihkutus säätää polttoaineseoksen aina optimaaliseksi.

406 mm leveä Camso® Ripsaw™ -telamatto

Camso® Ripsaw™Camso® Ripsaw™ on monissa vertailuissa todettu pidon/kiihtyvyyden, ajettavuuden ja kulutuskestävyyden osalta parhaaksi ensiasennus-telamatoksi. Ripsaw™-telamatto on kehitetty Yamahan ja Camson® yhteistyönä.

Leveät VK-sukset

Leveät VK-tyyppiset sukset kantavat hyvin syvässä lumessa. Tämä pitää keulan pinnalla syvässäkin lumessa. Sujuva etujousitus, suksien erillisripustus ja kevyet alumiiniset olkavarret takaavat, että Venture kulkee yhtä vaivatta upottavan puuterilumen ja kovan polanteen yli.

Sopivan sporttinen ajoasento

Venturen kuljettajan mukavan urheilullinen, hieman etunoja ajoasento tehostaa ajonhallintaa ja on perua Yamahan Off-Road -kilpailumenestyksistä. Ergonomiseen muotoon taivuteltu ja korotettu ohjaustanko takaa hyvän ajomukavuuden pitkilläkin retkillä. Etupainotteinen ajoasento vähentää myös töyssyjen vaikutusta ja tekee näin ajamisesta vähemmän voimia vaativaa.

HINNASTO

140 €6 tuntia
150 €8 tuntia
170 €vrk
700 €viikko
Henkilö- tai kuljetusreki, latuhöylä30 € / varaus

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidemmät ajat sopimuksesta!

Kelkan siirtoon/kuljetukseen voi vuokrata kelkankuljetus peräkärryn tai kelkka voidaan toimittaa haluttuun paikkaan sekä noutaa varauksen päätyttyä.

Moottorikelkkavuokraus sis. toimituksen Mikkelin kaupunkialueelle (muualle kysy tarjous) sekä kaskovakuutuksen. Myös suojakypärät. Polttoaine ei sisälly hintaan. Päivävuokraus sis. 100 ajokilometriä ja vuorokausivuokraus  150 ajokilometriä. Ylimenevät kilometrit 0,5 €/km. Kelkkaurilla lupamaksu on 15e/pv.

Kelkkavahingoissa asiakkaan omavastuu on enimmillään 1000 €. Kelkkareittien ulkopuolella ja vesistöillä vuokraaja on täysin vastuussa ajoneuvostaan!

Kelkkailu on sallittu vain maastoon merkityllä reitillä sekä muualla maastossa maanomistajan luvalla. Kelkkaillessa pätevät samat säännöt kuin autoillessa. Reiteillä ajettaessa vaaditaan vähintään T-ajokortti. Vuokraajan on oltava väh. 18 vuotias.

Tee varaus oheisella lomakkeella