Yamaha Venture Multi Purpose

Sporttisen tehokas, kaksisylinterinen, 499 cc:n Genesis-nelitahtimoottori

Pippurisen Genesis®-moottorin tehokas vääntö takaa hyvän kiihtyvyyden. Kevyt kampiakseli tehostaa kierrosherkkyyttä ja vastapainot takaavat tasaisen käynnin. Olivatpa olosuhteet millaiset tahansa, digitaalinen moottoriohjaus ja polttoainesuihkutus säätää polttoaineseoksen aina optimaaliseksi.

ProComfort-takajousitus ja kaasupainetoimiset HPG-iskunvaimentimet

ProComfort -jousitus on helppo säätää yhden tai kahden henkilön kuormalle. Takajousen jännitys säätyy helppokäyttöisellä säätöpalalla ja kaksi HPG -kaasupainevaimenninta varmistavat mukavan tasaisen kulun. Lisäksi on telaston vääntöjousen 3-asentoinen esijännityssäätö ja etupukin säädettävä liikerajoitin.

406 mm leveä Camso® Ripsaw™ -telamatto

Camso® Ripsaw™Camso® Ripsaw™ on monissa vertailuissa todettu pidon/kiihtyvyyden, ajettavuuden ja kulutuskestävyyden osalta parhaaksi ensiasennus-telamatoksi. Ripsaw™-telamatto on kehitetty Yamahan ja Camson® yhteistyönä.

Tilava tavarateline ja kuormataso

Takana oleva tavarateline ja kuormataso mahdollistaa suurenkin kuorman kuljetuksen. Sukset, lumilaudat, suojavaatteet ja muut varusteet kulkevat vaivatta ja turvallisesti Venturen kyydissä. Irrotettavan matkustajan istuimen avulla saa helposti vielä lisää tavaratilaa.

Leveät VK-sukset

Leveät VK-tyyppiset sukset kantavat hyvin syvässä lumessa. Tämä pitää keulan pinnalla syvässäkin lumessa. Sujuva etujousitus, suksien erillisripustus ja kevyet alumiiniset olkavarret takaavat, että Venture kulkee yhtä vaivatta upottavan puuterilumen ja kovan polanteen yli.

Korkea tuulilasi

Pitkillä ajoretkillä ja tuulisissa olosuhteissa korkea ja leveä tuulilasi suojaa tehokkaasti kuljettajaa ja matkustajaa viimalta ja tuiskulta. Tukevasti runkoon kiinnitetty tuulilasi suojaa hyvin vaikeissakin olosuhteissa.

Monitoiminen digitaalinen mittaristo

Kaikki olennainen; nopeus, moottorin kierrosluku, kahvalämmittimien toiminta, kaksi välimatkanäyttöä ja kello on nähtävillä digitaalisen mittariston näytöllä. Polttoainemittarin näyttö kertoo myös, kuinka monta kilometriä on ajettu polttoaineen varoitusvalon syttymisen jälkeen. Erillinen huoltovalo puolestaan ilmoittaa, kun on aika vaihtaa moottorin öljyt.

Sopivan sporttinen ajoasento

Venturen kuljettajan mukavan urheilullinen, hieman etunoja ajoasento tehostaa ajonhallintaa ja on perua Yamahan Off-Road -kilpailumenestyksistä. Ergonomiseen muotoon taivuteltu ja korotettu ohjaustanko takaa hyvän ajomukavuuden pitkilläkin retkillä. Etupainotteinen ajoasento vähentää myös töyssyjen vaikutusta ja tekee näin ajamisesta vähemmän voimia vaativaa.

HINNASTO

125 €4 tuntia
150 €6 tuntia
175 €8 tuntia
200 €vrk
Henkilöreki30 € / varaus

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidemmät ajat sopimuksesta!

Kelkan siirtoon/kuljetukseen voi vuokrata kelkankuljetus peräkärryn tai kelkka voidaan toimittaa haluttuun (Mikkelin alueella) paikkaan sekä noutaa varauksen päätyttyä.

Kelkan siirto max. 20 km Mikkelistä ja nouto 30 €

Moottorikelkkavuokraus sis. reittimaksun, kypärän/kypärät, käyttö- ja turvaopastuksen sekä vakuutuksen. Polttoaine ei sisälly hintaan. Päivävuokraus (8 h) sis. 200 ajokilometriä ja vuorokausivuokraus  250 ajokilometriä. Ylimenevät kilometrit 0,5 €/km.

Kelkkavahingoissa asiakkaan omavastuu on enimmillään 1000 €. Kelkkareittien ulkopuolella asiakas on täysin vastuussa ajoneuvostaan.

Kelkkailu on sallittu vain maastoon merkityllä reitillä sekä muualla maastossa maanomistajan luvalla. Kelkkaillessa pätevät samat säännöt kuin autoillessa. Reiteillä ajettaessa vaaditaan vähintään T-ajokortti. Vuokraajan on oltava väh. 18 vuotias.